DE BEDSTE ECU-LØSNINGER TIL DIN BIL
Stol på specialister. Vi har beskæftiget os med oprettelse af kortfiler og omprogrammering af ECU i årevis. Takket være os kan du sikkert øge ydeevnen på din bil. Vent ikke og tilmeld dig i dag!
SKIFTE KORTKORTLÆGNING - HVAD ER DET?
Skift af kortkortlægning tillader dynamisk valg af flere sæt præstationsniveauer. For at skifte mellem individuelt justerede ydelsesniveauer skal føreren udføre en simpel rækkefølge af knapper / kontakter i bilen. Afhængigt af den specifikke bil kan dette gøres med motoren slukket eller tændt, men tændingen skal være tændt.
HVORDAN DET VIRKER?
Vi har tilpasset softwarefunktionen i ECU til at muliggøre dynamisk skift mellem flere sæt præstationskort. Valget af ydeevneniveau ved hjælp af de originale bilknapper bestemmer valget mellem flere sæt genopladningskontrolkonfiguration i ECU. Den ene indstilling kan fastsættes til 0,9 bar (9 psi), mens den anden kan være 1,3 bar (19 psi), faldende til 1,1 bar på den røde linje. Applikationsydelsesniveauer kan specificeres af brugeren i vinduet med yderligere oplysninger. Du kan vælge et ydeevne til vejbrug og et til dragracing. Alternativt kan du vælge høj ydeevne og økonomisk tilstand.
HVOR DU KAN FÅ DET

For at bruge kortskift i bilen skal ECU’en omprogrammeres med en speciel ECU Map Switching-kalibrering. Det kan gøres i et professionelt bilværksted.

Leder du efter specialfremstillede og testede kortfiler? Kontakt os, så tilbyder vi dig den bedst mulige løsning til dit køretøj.